Lees hier ons laatste nieuws

Dakfacilities wordt MSQ Services

september 8, 2023

Een logische stap voor onze groeiende organisatie waarin wij samen succesvol blijven ondernemen met dezelfde fantastische club mensen. Alleen de naam is anders…

Bekijk bericht

MSQ op succesvol 1e I-open event

maart 31, 2023

Op dinsdag 14 maart en donderdag 16 maart organiseerden I-Lab en School&Bedrijf samen met diverse regionale bedrijven het eerste I-Open Event. Maar liefst 415 basisschoolleerlingen uit groep 7 gingen praktisch aan de slag met techniek. En wij waren erbij!

Bekijk bericht

MSQ Groep en Tectum Group nemen Freriks-Werken over

oktober 11, 2022

MSQ Groep en Tectum Group nemen samen met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 100% van de aandelen Freriks-Werken B.V. te Raalte over van Timo Sybrandy.
Met deze overname geeft de Nederlandse-Belgische combinatie een eerste invulling aan haar ambitie om te komen tot een groep van productiebedrijven van dak gerelateerde producten.

Bekijk bericht

MSQ Leveranciers Kennismiddag 2022 in teken van duurzaamheid

mei 19, 2022

Het kan weer. Met z’n allen bij elkaar. Dat was ook te merken aan de hoge opkomst tijdens de MSQ Leveranciers Kennismiddag op woensdag 11 mei. Alle leveranciers waren vertegenwoordigd. Georganiseerd tegen het decor van Fort Altena in Werkendam. En wat doe je dan zo’n middag? Wat wil je het publiek meegeven? Wat wordt de rode draad?

Bekijk bericht

Inscio Roofs: een joint venture tussen Inscio en Msquared Groep

april 11, 2022

Vrijdag 9 april 2022 ondertekenden Ernest Knoors, Jeroen van de Laar, Martin en Robert Mastenbroek een overeenkomst voor de oprichting van de joint venture Inscio Roofs BV. In deze samenwerking komen tal van expertises bijeen. Ernest heeft een achtergrond in de topklasses van de autosport zoals F1 en DTM en Jeroen werkte decennialang aan innovatieve IT oplossingen voor Bouw en Vastgoed. Samen ontwikkelden zij dé Inscio daksensor! Consolidated en Daklab, beiden dochters van MSQ Groep, bouwden eerder al het platform Dakota, een gootsensor en beschikken over een enorme kennis van daken.

Bekijk bericht

De kunst van ondernemen

juni 24, 2021

Kunst speelt een grote rol in de levens van Martin en Robert Mastenbroek. De broers zijn eigenaar van MSQ, dat investeert in bedrijven die werken op, voor of aan het dak. De liefde voor kunst is niet alleen verweven in hun dagelijkse leven, maar ook in hun onderneming.

Bekijk bericht

Duurzaam ondernemen doe je in kleine stapjes … of toch niet?

mei 20, 2021

Bij ondernemer in daken MSQ staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Maar die heb je vast eerder gehoord. Toch is dit verhaal anders: MSQ is druk bezig een voorlopersrol in hun branche in te nemen. Ze beginnen dan ook meteen groots: met een eigen bos. MSQ-directieleden Martin Mastenbroek en Joost Duvekot delen hun stappenplan.

Bekijk bericht

Wie zijn de vrijwilligers achter de Voedselbank?

april 29, 2021

MSQ steunt Voedselbank Gorinchem. Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in om de armoede in de regio te bestrijden en voedselverspilling tegen te gaan. In dit artikel komen enkele van die vrijwilligers aan het woord. Hun werk draagt ertoe bij dat inmiddels 130 huishoudens in de regio dagelijks fatsoenlijk te eten hebben. Daaronder bevinden zich ook kinderen.

Bekijk bericht

Voedselbank Gorinchem bestrijdt armoede en voedselverspilling

april 22, 2021

Voor de meesten van ons is armoede een ver-van-mijn-bedshow. Gelukkig maar. Zo zou het altijd en voor iedereen moeten zijn. De realiteit is echter anders. Armoede is volgens Peter Verschoor, verantwoordelijk voor voedsel en fondswerving bij voedselbank Gorinchem, veel dichterbij dan je zou denken: “Bij Voedselbank Gorinchem staan 130 klanten geregistreerd. Daarnaast schatten we dat er nog zo’n tachtig huishoudens in onze regio zijn die zich onder de radar bevinden van onze voedselbank. Die mensen moeten we ook bereiken.”

Bekijk bericht

MSQ- bestuurder Robert Mastenbroek: “Medewerker vind ik een stom woord”

april 9, 2021

Drie prikkelende stellingen, vier mannen die daarop reageren. Martin en Robert Mastenbroek, Huberto van der Schuit en Joost Duvekot vormen gezamenlijk de directie van MSQ, een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche. Wat verstaan zij nou onder een gezonde bedrijfscultuur?

Bekijk bericht