Hoewel het dak de gemene deler is van alle bedrijven van MSQ, zijn er wel degelijk verschillen. Onze bedrijven onderscheiden zich van elkaar omdat ze opereren in verschillende regio’s, hun eigen manier van werken hanteren en uitblinken in hun specialisaties.

Dakspecialisten

BetonRestore

Het adres voor bouwkundige uitdagingen

BetonRestore denkt altijd in oplossingen. Het bedrijf is al jarenlang een betrouwbare partner voor grote nieuwbouw-, restauratie- en renovatieprojecten.
BetonRestore is gespecialiseerd in het oplossen van ingewikkelde bouwkundige uitdagingen, zoals parkeergarages, parkeerdaken en water- en groendaken.

www.betonrestore.nl

Consolidated Nederland

Van lekkage tot complete regie over uw daken

Consolidated verzorgt het onderhoud, beheer en de renovatie van platte en hellende daken voor grotere opdrachtgevers, zoals woningcorporaties. Vanuit drie regiokantoren werkt Consolidated door heel Nederland. Het bedrijf staat bekend als eigenzinnig en vooruitstrevend. Het belangrijkste wapenfeit in dat opzicht, is de ontwikkeling van Dakota, het online platform voor dakmanagement.

www.consolidated.nl

Dolfsma Dakbedekkingen

Als het om zekerheid gaat…

Al meer dan 40 jaar een begrip in het noorden, oosten en midden van Nederland. Dolfsma Dakbedekkingen heeft vestigingen in Kampen, Almere en Assen.
Het bedrijf richt zich met name op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Specialiteit van Dolfsma zijn onder meer stalen dakbedekking en gevelbekleding.

www.dolfsma.nl

Eldon Dakbedekking

Voor elk probleem een oplossing

Van eerste advies tot complete uitvoering. En van valbeveiliging, nieuwbouw en renovatie tot energiedaken. Eldon Dakbedekking is een allround partner als het om daken gaat. Het bedrijf is in 1969 opgericht en opereert vanuit Alphen a/d Rijn en Rotterdam. Kenmerkend voor het bedrijf is hun no-nonsense aanpak: voor elk probleem heeft Eldon Dakbedekking een oplossing.

www.eldondakbedekking.nl

Hollanddak

Van industriële tot complexe gebruiksdaken

Van ontwerp en planning tot uitvoering en eindproduct. Hollanddak richt zich op een specifieke niche in de markt: nieuwbouwprojecten van indrukwekkende omvang, zoals distributiecentra. Hollanddak staat in binnen- en buitenland te boek als dé expert op het gebied van industriële en complexe gebruiksdaken.

www.hollanddak.nl

Mastum Daksystemen

Allround dakbedrijf met visie

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, groendaken, parkeerdaken, platte of hellende daken: Mastum Daksystemen heeft ervaring op alle soorten daken. Als één van de initiatiefnemers van ‘Leven op Daken’, toont Mastum aan dat ze ook nadenken over grote thema’s als duurzaamheid en meervoudig ruimtegebruik.

www.mastum.nl

Van Doorn Dakspecialist

Dakmanschap sinds 1869

Van Doorn Dakspecialist is zeer ervaren in het uitvoeren van klein en groot onderhoud, renovatie, complexe nieuwbouw en het realiseren van duurzaamheid op het dak. Door innovatie en kennis te combineren met onze ruime ervaring zijn wij altijd gericht op de beste oplossingen voor de opdrachtgever. Kiezen voor Van Doorn Dakspecialist b.v. is kiezen voor een vooraanstaand bedrijf dat bewezen heeft aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Ook op de lange termijn.

www.vandoorndakspecialist.nl

Dakproducenten

BouwDeck

Altijd een kant en klare oplossing voor het dak

In vijf minuten een compleet en volledig geïsoleerd plat dak plaatsen? Het kan dankzij BouwDeck. Dit innovatieve prefab daksysteem is uitermate geschikt voor het snel plaatsen van een dak op een uit- of aanbouw, garages of berging. Ideaal voor aannemers die bouwtijd willen besparen.

www.bouwdeck.nl

Kedge Safety Systems

Revolutie in valbeveiliging

Bij werken op het dak bestaat altijd het risico op valgevaar. Met innovatieve producten maakt Kedge van elk plat dak een veilig werkplek. Zo is Kedge de eerste producent van een ankerpunt dat aan het dak wordt verkleefd, zodat het dak gegarandeerd waterdicht blijft.

www.kedge.nu

Handel

CPE Nederland

De groothandel voor dakbedekkingsmaterialen en advies

De meest complete groothandel voor professionele dakbedekkingsmaterialen en accessoires bevindt zich in Alphen a/d Rijn. CPE beperkt zich niet tot het leveren van dakbedekkingsmaterialen alléén. Als vakspecialist voorziet CPE haar klanten óók van een deskundig advies.

www.cpe-nl.nl

Diensten

Dakfacilities

Dienstverlenende organisatie op uiteenlopende gebieden

Deze organisatie biedt dienstverlening voor enkele vooraanstaande bedrijven uit de dakbranche. Dakfacilities ondersteunt op het gebied van ICT, financiën, personeelszaken, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en marketing.

www.dakfacilities.nl

Daklab

Applicatie en productontwikkeling voor de dakenbranche

Deze organisatie richt zich op applicatie- en productontwikkeling voor de dakenbranche. Met als doel om onze klanten te helpen datagestuurd onderhoud door te voeren.
Daarbij bieden zij hen tevens support en beheer op diensten en producten.

www.daklab.nl

‘Onze bedrijven onderscheiden zich van elkaar door uit te blinken in eigen specialisaties’

Huberto van der Schuit