Bouwdeck

BIM modelleur

BIM modelleur

40 uur

BouwDeck is een jong bedrijf gespecialiseerd in het prefabriceren van platte daken voor nieuwbouwprojecten. Vanwege de grote vraag naar ons product en onze ambitie om nieuwe producten te ontwikkelen zijn wij dringend op zoek naar een BIM modelleur die ons hierbij komt helpen.

FUNCTIE-INHOUD:

Je werkt zelfstandig aan het tekenen van onze prefab daken ter voorbereiding op de productie van een project, conform de tussen partijen afgesproken en geaccordeerde specificaties en geldende voorschriften en normen.

Je bent verantwoordelijk voor de engineering en projectvoorbereiding en draagt de informatie over aan de bedrijfsleider en onze productie. Je ontwikkelt werkmethodieken en processen die verband houden met De voorbereiding en houdt deze up to date. In samenspraak met directe collega’s onderhoud je contacten met opdrachtgevers, fabrikanten en leveranciers over de toe te passen producten of systemen.

FUNCTIE-EISEN:

Je beschikt minimaal over een afgeronde bouwkundige opleiding en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. Je weet het overzicht te behouden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent digitaal vaardig, hebt kennis van en vaardigheid in het gebruik van ICT-hulpmiddelen en relevante softwarepakketten zoals REVIT en Autocad. Je staat open voor anderen en gaat actief op zoek naar samenwerking en kennisdeling. Je beschikt over veranderingsvermogen, innovatiedrang en creativiteit en toont gedrevenheid in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE:

Voor nadere details over deze functie kun je bellen met de heer Marc Evers: 06-53 41 46 84. Interesse? Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: m.evers@bouwdeck.nl

BouwDeck BV
Strijkviertel 15  unit 7
3454 PH De Meern