Dakfacilities b.v.

Werkstudent ICT

32- 40 uur, Gorinchem

Wie zijn wij ?

Daken zijn het domein van MSQ. Wij investeren in bedrijven die werken op, voor of aan het dak. Deze bedrijven opereren zelfstandig, terwijl MSQ op de achtergrond faciliteert op het gebied van recruitment, gezamenlijke inkoop, financiën, ICT en backoffice-activiteiten. Dat komt de slagvaardigheid en efficiëntie van onze bedrijven ten goede. Je komt te werken binnen Dakfacilities BV, zij verzorgen al deze dienstverlening binnen MSQ. Alle bedrijven kenmerken zich door hun eigen expertise, maar zijn verbonden door de kernwaarden: toonaangevend, enthousiast, open en betrokken. De ongeveer 500 medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze informele organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot werk gerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.

Wat ga je doen ?

Voor de afdeling ICT (bestaande uit 3 FTE) zijn wij vanaf februari 2022 op zoek naar een enthousiaste ICT werkstudent – MBO die ons team komt versterken. Je bent een student en bent minimaal voor 5/6 maanden beschikbaar. Je krijgt een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen en een goede start in je carrière als Young ICT-professional te maken bij een groeiende familiebedrijf in Gorinchem.

Als werkstudent ga je bij Dakfacilties onderdeel uitmaken van een hecht team op de ICT afdeling en help je support te leveren aan onze klanten. Afhankelijk van je vorderingen en interesses kun je ook meedraaien bij diverse projecten die we regelmatig uitvoeren. In deze rol verwachten we dat je klanten correct te woord kunt staan bij allerlei ICT gerelateerde vragen, deze vragen kun je goed inschatten en probeer je zo goed mogelijk te beantwoorden. Verder ben je gewend in teamverband te werken.

Je wordt begeleid door je collega’s. Doorgroeien vanuit je stage naar een vast dienstverband behoort na behalen van je diploma zeker ook tot de mogelijkheden!

Wat heb je in huis?

  • je volgt een opleiding op het gebied van ICT
  • je hebt affiniteit met ICT;
  • je hebt ervaren met MS Office;
  • je hebt een klantgerichte werkhouding;
  • je bent creatief, proactief, enthousiast en gemotiveerd;
  • je bent beschikbaar voor 5-6 maanden vanaf februari 2022.

Wat bieden wij jou?

  • uiteraard ontvang je een stagevergoeding;
  • en dynamische organisatie, waarin ruimte voor eigen inbreng centraal staat;
  • goede begeleiding vanuit de organisatie;
  • leuke sfeer. Jezelf kunnen zijn en in een gezellig team werken.

 

Geïnteresseerd?

Is dit profiel jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Dan willen we je uitnodigen om je motivatie en CV te mailen via werken@msq.nl.  Wil je eerst meer informatie dan kun je bellen naar 06-82959956.