Consolidated Ridderkerk

Junior accountmanager

Junior accountmanager

40 uur

Wie zoeken wij?

Voor onze vestiging in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een junior accountmanager. Uitgebreide ervaring is nog niet nodig, wij leiden jou graag op. Affiniteit met verkoop en techniek? Wij brengen graag onze passie op je over!

Wat ga je doen?

Je komt als Junior accountmanager te werken in een team van vijf ervaren accountmanagers, die graag hun kennis met jou delen. Onze regiodirecteur Norbert gaat er alles aan doen om van jou een kundig accountmanager te maken.

In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je bent mede verantwoordelijk voor het verkoopproces. Jij achterhaalt met enthousiasme de wensen en behoeften van de klant. Na jouw inwerktraject kun je dit op de juiste manier vertalen naar een oplossing. Vervolgens overleg jij met je team van calculators/werkvoorbereiders de aanvraag en breng jij een passend voorstel naar de klant. Je begeleidt en bewaakt het proces van begin tot eind.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Je bezoekt indien nodig potentiële klanten;
  • Je maakt prijscalculaties in samenwerking met de calculator;

Wat breng jij ons?

  • Je hebt affiniteit met techniek en bent leergierig;
  • Je woont op circa een uur rijden van onze vestiging in Ridderkerk;
  • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring;
  • Je bent positief ingesteld, met een goede dosis humor;
  • Je bent een echte doorzetter en je wil een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf.

Wat bieden wij?

We bieden een mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een kundig accountmanager. Arbeidsvoorwaarden zijn passend en marktconform bij de functie. Daarnaast bieden wij een informele werksfeer binnen een familiebedrijf.

ENTHOUSIAST geworden?

Stuur je motivatie en CV naar werken@consolidated.nl. Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan naar Norbert Boender,  werken@consolidated.nl – 0657850546