Daklab b.v.

IT Project Manager / Applicatiebeheerder

32 - 40 uur, Gorinchem.

 

Wie zijn wij?

Daklab B.V., onderdeel van de MSQ-groep, is een jonge innovatieve organisatie die zich richt op applicatie- en productontwikkeling voor de daken- en vastgoedbranche. Denk hierbij aan verschillende (mobiele) applicaties voor o.a. onderhoud en rennovatie van daken. We zijn ook volop bezig met andere technologieën, zoals het Internet of Things, Big Data (data science en AI) en Business Intelligence. Met onze digitale producten en diensten bedienen we een grote diverse klantengroep, bestaande uit o.a. dakdekkersbedrijven, woningcorporaties, kantoorpandbezitters, gemeenten en diverse andere vastgoedbezitters en -beheerders. We hebben tot doel om onze klanten te helpen datagestuurd onderhoud door te voeren. Zo heeft de ontwikkeling van Dakota, onze online tool voor dakmanagement, de dakenbranche voorgoed veranderd. Door continu te innoveren blijven we toonaangevend in de branche. Nieuwsgierig naar Dakota? Zie: www.ontdekdakota.nl.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met directe Daklab collega’s ten behoeve van de implementatie en het beheer van applicaties en producten, en ondersteunt klanten in het gebruik hiervan. Je coördineert verschillende projecten, zoals de implementatie van applicaties, het faciliteren van software integraties en het optimaliseren van digitale processen. Tevens help je mee in de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Je bent voor verschillende projecten en onderwerpen het aanspreekpunt naar de klant en neemt hiernaast ook deel in verschillende samenwerkingsprogramma’s met klanten. Denk hierbij aan innovatiewerkgroepen en datateams, waarbij we de inzetbaarheid en de waarde van technologie en data(kwaliteit) vergroten. Daarnaast draag je bij aan de borging van een goede datakwaliteit. Kortom, een kwaliteitsfunctie met afwisseling.

Wat heb je in huis?

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
 • Ca. 3-5 jaar werkervaring in een IT rol, waarin je projecten hebt geleid.
 • Ervaring met de coördinatie van applicatieontwikkeling, uitrol en beheer is een pré.
 • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse/-bewerking en BI-tooling is een pré.
 • Je bent gedreven, communicatief vaardig, werkt goed samen in teamverband en bent positief ingesteld.
 • Je neemt initiatief en bent zelf-organiserend.
 • Je bent pragmatisch, probleemoplossend en kan goed improviseren.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Mogelijkheid tot opleiden en ontwikkelen.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Daklab.
 • Een leuk en gezellig team, en een prettige werksfeer.
 • Een dynamische en jonge organisatie, waarin ruimte voor eigen inbreng centraal staat.
 • Een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor werken.

Kunnen wij op jou bouwen?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig naar onze organisatie? Dan willen we je graag uitnodigen om je motivatie en CV te sturen naar Ahmed Abdi, werken@daklab.nl. Heb nog je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan gerust ook even contact op.

Kunnen wij op jou bouwen?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig naar onze organisatie? Dan willen we je graag uitnodigen om je motivatie en CV te sturen naar Ahmed Abdi, werken@daklab.nl. Heb nog je vragen of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan gerust ook even contact op.