Hoewel het dak de gemene deler is van onze groepsbedrijven, zijn er wel degelijk verschillen. Onze bedrijven onderscheiden zich van elkaar omdat ze opereren in verschillende regio’s, hun eigen manier van werken hanteren en uitblinken in hun specialisaties.

Dakspecialisten

BetonRestore

Het adres voor bouwkundige uitdagingen

BetonRestore denkt altijd in oplossingen. Het bedrijf is al jarenlang een betrouwbare partner voor grote nieuwbouw-, restauratie- en renovatieprojecten.
BetonRestore is gespecialiseerd in het oplossen van ingewikkelde bouwkundige uitdagingen, zoals parkeergarages, parkeerdaken en water- en groendaken.

www.betonrestore.nl

Consolidated Nederland

Van lekkage tot complete regie over uw daken

Consolidated verzorgt het onderhoud, beheer en de renovatie van platte en hellende daken voor grotere opdrachtgevers, zoals woningcorporaties. Vanuit drie regiokantoren werkt Consolidated door heel Nederland. Het bedrijf staat bekend als eigenzinnig en vooruitstrevend. Het belangrijkste wapenfeit in dat opzicht, is de ontwikkeling van Dakota, het online platform voor dakmanagement.

www.consolidated.nl

Dolfsma Dakbedekkingen

Specialist in dakbedekkingen

Een waardevol gebouw hoort te worden bekroond met een goed dak: robuust, veilig en waterdicht. Daar moet langjarig op worden vertrouwd. Dolfsma Dakbedekkingen biedt die zekerheid al sinds 1975. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, onderhoud of advies.

www.dolfsma.nl

Hollanddak

Van industriële tot complexe gebruiksdaken

Van ontwerp en planning tot uitvoering en eindproduct. Hollanddak richt zich op een specifieke niche in de markt: nieuwbouwprojecten van indrukwekkende omvang, zoals distributiecentra. Hollanddak staat in binnen- en buitenland te boek als dé expert op het gebied van industriële en complexe gebruiksdaken.

www.hollanddak.nl

Mastum

Samen sterk op daken

MASTUM bv is het resultaat van de fusie tussen Eldon Dakbedekkingen en Mastum Daksystemen. Samen sterk op daken luidt het motto, waarmee MASTUM bv aangeeft dat samenwerking met alle stakeholders leidt tot de beste daken. MASTUM bv is gespecialiseerd in alle soorten platte en (licht)hellende daken: van traditioneel dak tot retentiedak, van intensief groendak tot parkeerdak en van pv panelendak tot gebruiksdak. Uitgangspunt hierbij is niet zozeer wat er met een dak kan, maar wat klanten met een dak willen.

www.mastum.nl

Sempergreen Group

Replanting the planet

Sempergreen biedt oplossingen voor de vergroening van platte en hellende daken, heeft een organisatie voor het aanbrengen van prachtige groene gevels en levert sedum voor toepassingen op het maaiveld. Sempergreen heeft kwekerijen in Nederland, Hongarije, Polen en Spanje en levert aan klanten binnen heel Europa. Ook daarbuiten is het bedrijf actief met aansprekende projecten, van de USA tot Australië.
Niet voor niets is de slogan van Sempergreen: ‘replanting the planet’.

www.sempergreen.com

Van Doorn Dakspecialist

Dakmanschap sinds 1869

Van Doorn Dakspecialist is zeer ervaren in het uitvoeren van klein en groot onderhoud, renovatie, complexe nieuwbouw en het realiseren van duurzaamheid op het dak. Door innovatie en kennis te combineren met onze ruime ervaring zijn wij altijd gericht op de beste oplossingen voor de opdrachtgever. Kiezen voor Van Doorn Dakspecialist b.v. is kiezen voor een vooraanstaand bedrijf dat bewezen heeft aan haar verplichtingen te kunnen voldoen. Ook op de lange termijn.

www.vandoorndakspecialist.nl

Dakproducten

BouwDeck

Altijd een kant en klare oplossing voor het dak

In vijf minuten een compleet en volledig geïsoleerd plat dak plaatsen? Het kan dankzij BouwDeck. Dit innovatieve prefab daksysteem is uitermate geschikt voor het snel plaatsen van een dak op een uit- of aanbouw, garages of berging. Ideaal voor aannemers die bouwtijd willen besparen.

www.bouwdeck.nl

Kedge Safety Systems

Revolutie in valbeveiliging

Bij werken op het dak bestaat altijd het risico op valgevaar. Met innovatieve producten maakt Kedge van elk plat dak een veilig werkplek. Zo is Kedge de eerste producent van een ankerpunt dat aan het dak wordt verkleefd, zodat het dak gegarandeerd waterdicht blijft.

www.kedge.nu

Freriks Werken

Het gemak van de afvoeren & zetwerkproducent!

Bij Freriks-Werken telt maar één ding: de klus van de vakman. Graag maken zij het de vakman makkelijk. Daarom zijn zij behulpzaam, toegewijd, nuchter en alert. Of het nu gaat om toepassing in nieuwbouw of renovatie, van enkele stuks tot grote aantallen...

www.frerikswerken.nl

Handel

CPE Nederland

De groothandel voor dakbedekkingsmaterialen en advies

De meest complete groothandel voor professionele dakbedekkingsmaterialen en accessoires heeft meerdere vestigingen in Nederland. CPE beperkt zich niet tot het leveren van dakbedekkingsmaterialen alléén. Als vakspecialist voorziet CPE haar klanten óók van een deskundig advies.

www.cpe.nl

Diensten

Daklab

Applicatie en productontwikkeling voor de dakenbranche

Deze organisatie richt zich op applicatie- en productontwikkeling voor de dakenbranche. Met als doel om onze klanten te helpen datagestuurd onderhoud door te voeren.
Daarbij bieden zij hen tevens support en beheer op diensten en producten.

www.daklab.nl

‘Onze bedrijven onderscheiden zich van elkaar door uit te blinken in eigen specialisaties’

Huberto van der Schuit