Lees hier ons laatste nieuws

MSQ Leveranciersmiddag 2024: informatief en verbindend

juni 5, 2024

De Leveranciersmiddag 2024 van MSQ was er een met verschillende gezichten. En met verschillende emoties. Het financiële reilen en zeilen van MSQ kwam, zoals gebruikelijk, aan bod. Aandacht was er voor groen ondernemen en voor de impact van ondernemen op de omgeving vice versa. Er was een feestelijk intermezzo met de uitreiking van de tweede MSQ-leveranciers Award. Last but not least was er een moment van ademloze stilte bij de 100 gasten tijdens het indrukwekkende betoog met emotioneel slotakkoord van voormalig Commandant der Strijdkrachten, generaal buiten dienst, gastspreker Peter van Uhm. ‘Met vertrouwen naar de toekomst’, luidde het thema van de derde editie van de leveranciersmiddag in Fort Altena in Werkendam.

Bekijk bericht

CPE Nederland verstevigt marktpositie met overname Altena Dakspecialiteiten

november 22, 2023

CPE Nederland, de professionele partner in dakmaterialen, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij Altena Dakspecialiteiten heeft overgenomen. Deze strategische overname markeert een cruciale stap in de uitbreiding van CPE op de Nederlandse markt.

Bekijk bericht

MSQ Groep verwerft meerderheidsaandeel in Sempergreen

november 20, 2023

We zijn er bijzonder trots op dat we aandeelhouder zijn geworden in Sempergreen Group. Deze samenwerking markeert een mijlpaal in de inzet voor duurzaamheid en vergroening van stedelijke gebieden. Wij verwelkomen Sempergreen als onderdeel van onze organisatie, terwijl het bestaande management van Sempergreen ongewijzigd blijft.

Bekijk bericht

Dakfacilities wordt MSQ Services

september 8, 2023

Een logische stap voor onze groeiende organisatie waarin wij samen succesvol blijven ondernemen met dezelfde fantastische club mensen. Alleen de naam is anders…

Bekijk bericht

MSQ op succesvol 1e I-open event

maart 31, 2023

Op dinsdag 14 maart en donderdag 16 maart organiseerden I-Lab en School&Bedrijf samen met diverse regionale bedrijven het eerste I-Open Event. Maar liefst 415 basisschoolleerlingen uit groep 7 gingen praktisch aan de slag met techniek. En wij waren erbij!

Bekijk bericht

MSQ Groep en Tectum Group nemen Freriks-Werken over

oktober 11, 2022

MSQ Groep en Tectum Group nemen samen met terugwerkende kracht per 1 januari 2022 100% van de aandelen Freriks-Werken B.V. te Raalte over van Timo Sybrandy.
Met deze overname geeft de Nederlandse-Belgische combinatie een eerste invulling aan haar ambitie om te komen tot een groep van productiebedrijven van dak gerelateerde producten.

Bekijk bericht

MSQ Leveranciers Kennismiddag 2022 in teken van duurzaamheid

mei 19, 2022

Het kan weer. Met z’n allen bij elkaar. Dat was ook te merken aan de hoge opkomst tijdens de MSQ Leveranciers Kennismiddag op woensdag 11 mei. Alle leveranciers waren vertegenwoordigd. Georganiseerd tegen het decor van Fort Altena in Werkendam. En wat doe je dan zo’n middag? Wat wil je het publiek meegeven? Wat wordt de rode draad?

Bekijk bericht

Inscio Roofs: een joint venture tussen Inscio en Msquared Groep

april 11, 2022

Vrijdag 9 april 2022 ondertekenden Ernest Knoors, Jeroen van de Laar, Martin en Robert Mastenbroek een overeenkomst voor de oprichting van de joint venture Inscio Roofs BV. In deze samenwerking komen tal van expertises bijeen. Ernest heeft een achtergrond in de topklasses van de autosport zoals F1 en DTM en Jeroen werkte decennialang aan innovatieve IT oplossingen voor Bouw en Vastgoed. Samen ontwikkelden zij dé Inscio daksensor! Consolidated en Daklab, beiden dochters van MSQ Groep, bouwden eerder al het platform Dakota, een gootsensor en beschikken over een enorme kennis van daken.

Bekijk bericht

De kunst van ondernemen

juni 24, 2021

Kunst speelt een grote rol in de levens van Martin en Robert Mastenbroek. De broers zijn eigenaar van MSQ, dat investeert in bedrijven die werken op, voor of aan het dak. De liefde voor kunst is niet alleen verweven in hun dagelijkse leven, maar ook in hun onderneming.

Bekijk bericht

Duurzaam ondernemen doe je in kleine stapjes … of toch niet?

mei 20, 2021

Bij ondernemer in daken MSQ staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Maar die heb je vast eerder gehoord. Toch is dit verhaal anders: MSQ is druk bezig een voorlopersrol in hun branche in te nemen. Ze beginnen dan ook meteen groots: met een eigen bos. MSQ-directieleden Martin Mastenbroek en Joost Duvekot delen hun stappenplan.

Bekijk bericht