Carrière maken
bij MSQ

De wereld van het dak biedt grote uitdagingen én kansen. MSQ stelt alles in het werk om onze bedrijven zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van werving en selectie, inkoop, financiering, ICT en backoffice activiteiten. MSQ is daarom vaak op zoek naar professionals in verschillende disciplines.

CPE Nederland

Commercieel Medewerker Binnendienst met groeipotentie

fulltime, Alphen aan den Rijn

Ben jij enthousiast en weet je van aanpakken? Ben jij commercieel gedreven en op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Dan is CPE Alphen aan den Rijn op zoek naar jou!

Bekijk vacature

MSQ

Stage- of afstudeeropdracht hbo accountancy

fulltime, Gorinchem

Studeer jij hbo accountancy en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht? Dan is onderstaande opdracht iets voor jou!

Bekijk vacature

MSQ

Stage- of afstudeeropdracht fiscale economie

fulltime, Gorinchem

Studeer jij fiscale economie en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht? Dan is onderstaande opdracht iets voor jou!

Bekijk vacature

MSQ

Internationaal dak-inspecteur

32 - 40 uur, Gorinchem

Maandag en dinsdag inspecteer je daken in Milaan en Bologna. Woensdagmiddag pak je het vliegtuig terug. Op ons kantoor in Gorinchem overleg je met collega’s en klanten en werk je inspectierapporten uit. De week daarop: dak-inspecties in Nederland. Of toch Barcelona?

Bekijk vacature

Kedge Safety Systems

Commercieel Technisch Adviseur

36 - 40 uur, Gorinchem

Ben jij commercieel medewerker en ga je voor de ultieme klantbeleving? Heb je affiniteit met techniek? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Bekijk vacature

MSQ

Financieel Manager

32 - 40 uur, Gorinchem

Ben jij de ervaren Financieel Manager die het financiële geweten wil zijn in een sterk groeiend en innovatief bedrijf in de bouwbranche? Ben jij de creatieve en accuraat werkende teamspeler en heb jij affiniteit met de bouwwereld? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Bekijk vacature

Dakfacilities

Service & Support medewerker

32 - 40 uur, Gorinchem

Heb je ervaring in uitrol, ondersteuning en verbetering van tablet applicaties in de bouw? Ben jij gedreven en resultaatgericht? Dan ben jij onze nieuwe collega die wij zoeken!

Bekijk vacature

Consolidated Nederland

Werkvoorbereider / Calculator

36-40 uur, Ridderkerk

Voor onze vestiging in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator. In deze veelzijdige en afwisselende baan is geen dag hetzelfde!

Bekijk vacature

Talenten gezocht die
hoog durven inzetten

Open sollicitatie

Brand jij van ambitie en wil je jouw specifieke talent inzetten voor MSQ of één van onze bedrijven?

Open sollicitaties, voorzien van cv én een goede motivatie, zijn altijd welkom.

Stuur een open sollicitatie

‘MSQ is op zoek naar professionals in verschillende disciplines’

Martin Mastenbroek