Carrière maken
bij MSQ

De wereld van het dak biedt grote uitdagingen én kansen. MSQ stelt alles in het werk om onze bedrijven zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van werving en selectie, inkoop, financiering, ICT en backoffice activiteiten. MSQ is daarom vaak op zoek naar professionals in verschillende disciplines.

Vacature bij Dolfsma

Gezocht: bevlogen directeur

Algemeen Directeur

Fulltime

Als algemeen directeur ben je, samen met de technisch directeur en vestigingsleiders, verantwoordelijk voor realisatie van de doelstellingen en uitvoering van het beleid van Dolfsma in de vestigingen Kampen, Almere en Assen.

Bekijk vacature

Vacature bij Consolidated

Gezocht: gemotiveerde regiodirecteur

Regiodirecteur

Fulltime

Als regiodirecteur voor Consolidated in Bleiswijk ben je, samen met de bedrijfsleider, verantwoordelijk voor realisatie van de doelstellingen en uitvoering van het beleid van Consolidated in regio Zuid-West (Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Dit doe je zo dat de winstgevendheid en continuïteit is gewaarborgd.

Bekijk vacature

Vacature bij Dakfacilities

Gezocht: overtuigend financieel talent

Teamleider Creditmanagement

32-40 uur p/w

Voor de afdeling Creditmanagement op ons hoofdkantoor in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Teamleider Creditmanagement. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, organisatie en uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Creditmanagement. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling Financiën en Administratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het efficiënt beheren en optimaliseren van de geldstromen van de bedrijven binnen de Msquared Groep. De afdeling Creditmanagement bestaat uit 4 personen. Je rapporteert aan het Hoofd F&A.

Bekijk vacature

Talenten gezocht die
hoog durven inzetten

Open sollicitatie

Brand jij van ambitie en wil je jouw specifieke talent inzetten voor MSQ of één van onze bedrijven?

Open sollicitaties, voorzien van cv én een goede motivatie, zijn altijd welkom.

Stuur een open sollicitatie

‘MSQ is op zoek naar professionals in verschillende disciplines’

Martin Mastenbroek