Carrière maken
bij MSQ

De wereld van het dak biedt grote uitdagingen én kansen. MSQ stelt alles in het werk om onze bedrijven zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van werving en selectie, inkoop, financiering, ICT en backoffice activiteiten. MSQ is daarom vaak op zoek naar professionals in verschillende disciplines.

Kedge Safety Systems

Commercieel Technisch Adviseur

36 - 40 uur, Gorinchem

Ben jij commercieel medewerker en ga je voor de ultieme klantbeleving? Heb je affiniteit met techniek? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Bekijk vacature

MSQ

Financieel Manager

32 - 40 uur, Gorinchem

Ben jij de ervaren Financieel Manager die het financiële geweten wil zijn in een sterk groeiend en innovatief bedrijf in de bouwbranche? Ben jij de creatieve en accuraat werkende teamspeler en heb jij affiniteit met de bouwwereld? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Bekijk vacature

Dakfacilities

Service & Support Analist

32 - 40 uur, Gorinchem

Ben je gedreven? Heb je ervaring in uitrol, ondersteuning en verbetering van tablet applicaties in de bouw? Wil je daarnaast ook in de praktijk bijdragen en ben je collegiaal? Dan ben jij onze nieuwe collega die wij zoeken!

Bekijk vacature

MSQ

Afstudeeropdracht veiligheid

Gorinchem

Om ons veiligheidsbeleid in kaart te brengen, zijn we op zoek naar een gedreven HBO-student die bij ons een afstudeeropdracht wil uitvoeren.

Bekijk vacature

Talenten gezocht die
hoog durven inzetten

Open sollicitatie

Brand jij van ambitie en wil je jouw specifieke talent inzetten voor MSQ of één van onze bedrijven?

Open sollicitaties, voorzien van cv én een goede motivatie, zijn altijd welkom.

Stuur een open sollicitatie

‘MSQ is op zoek naar professionals in verschillende disciplines’

Martin Mastenbroek