Ondernemend in daken

MSQ

MSQ is een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche. De dagelijkse leiding is in handen van Martin Mastenbroek, Robert Mastenbroek, Joost Duvekot en Huberto van der Schuit. MSQ investeert in bedrijven die actief zijn in de aanleg en het onderhoud van daken. Wij zijn een innovatieve holding en geloven in de kracht van samenwerking en synergie. Als familiebedrijf staan wij voor traditionele waarden zoals kwaliteit, vakmanschap, ondernemingszin en goed werkgeverschap.

MSQ biedt concrete
ondersteuning

MSQ biedt de bedrijven waarin wij deelnemen concrete ondersteuning: van recruitment tot gezamenlijke inkoop en van financiering tot backoffice activiteiten. Kenmerkend voor onze aanpak zijn de gestroomlijnde processen en het toepassen van technische en digitale innovaties. Dat komt de slagvaardigheid van onze bedrijven ten goede en stelt hen in staat om efficiënter te werken. Zo zijn we continu bezig om de concurrentiepositie van onze bedrijven te versterken.

MSQ creëert ruimte
om te ondernemen

MSQ faciliteert bedrijven om dat te doen waar ze écht goed in zijn: het onderhouden van daken. Maar belangrijker nog, we zijn overtuigd van het belang van innovatie en kennisontwikkeling. Van apps tot slimme samenwerkings- en verdienmodellen: door continu te innoveren blijven we toonaangevend in onze disciplines. Zo heeft de ontwikkeling van Dakota, onze online tool voor dakmanagement, de dakenbranche voorgoed veranderd.

Onze groepsbedrijven
Dakspecialisten
BetonRestore
Consolidated Nederland
Dolfsma Dakbedekkingen
Hollanddak
Mastum
Van Doorn Dakspecialist
Dakproducenten
BouwDeck
Kedge Safety Systems
Handel
CPE Nederland
Diensten
Dakfacilities
Daklab

‘Door ons volledig toe te leggen op het dak, werkt MSQ efficiënter en brengen we sneller innovaties tot stand’

Robert Mastenbroek